keskiviikko 6. elokuuta 2014

Viikko kotona




Ensimmäisiä päiviä uudessa kodissa Jedillä on jo viikon verran takana! Joka päivä se kasvaa ja muuttuu. Oivaltaa uusia asioita, ja kerää kokemuksia. Oon huomannut Jedin olevan rento kovassakin metelissä, eikä se juuri noteeraa imurista, tiskikoneesta tai muusta äänekkäästä mellakasta. Tiskikonetta tyhjentäessäni se nukkui kannen alla todella sikeästi.







Unta on riittänyt, mutta toisaalta sen ansaitsemiseksi vaaditaan paljon touhuamista. Olin viikolopun töissä, ja vaikka riehuin sen kanssa pitkään aamulla ja illalla. Harjoiteltiin, treenattiin. Olivat noiden jälkeiset yöt, äänekkäitä. Muuten yöt menevät rauhallisesti. Aamuyöstä Jedi herää puuhailemaan, mutta jatkaa sitten taas nukkumista. Öiden ollessa vielä lämpimiä, nukkuu se katetulla parvekkeella häkissään.









Aamuisin tapaamme mennä harjoittelemaan, treenaamaan ja tietenkin leikkimään, läheiselle kentälle. Siellä vierähtääkin nopeasti tuntikin. On niin hienoa nähdä kuinka Jedi kasvaa ja kehittyy joka päivä. Se alkaa jo pikkuhiljaa oppia istumista, sekä asioiden ansaitsemista. Esimerkiksi ruokaillessa tai ulos lähdettäessä. Ruuasta puheen ollen. Jedi on alkanut himoita ruokaa, mikä tietenkin helpottaa esimerkiksi koulutusta.



Tilaamani nettipaketti saapui Jedille
   

Käytiin moikkailemassa Serkkujen koiria

















Kävimme myös Espalla ihmettelemässä maailmanmenoa













Tällä viikolla Jedi tapaa ensimmäistä kertaa Loten. Saa nähdä kuinka käy.


- Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti