torstai 7. elokuuta 2014

Kohtaaminen


Lähdettiin tiistaina iltapäivällä Jedin kanssa mökille. Ensiksi bussilla, sitten kahdella junalla. Tapasimme äidin Helsingissä, ja sieltä sitten jatkettiin yhdessä junalla Kesälahdelle. Lähiseudun Jedi matkasi tyytyväisesti mun laukussa, piilossa paahtavalta auringolta. 


Pitkänmatkanjuna oli paahtavan kuuma, sisällä ollessa +36 C. Jedi olikin ihan puhki matkustamisen jälkeen. Matka meni hyvin ja rauhallisesti, parilla asemalla kerettiin käydä pissilläkin ;) Asemalta hypättiin autoon ja lähdettiin ajamaan mökkiä kohti...


Ensi kohtaaminen sujui ylättävän hyvin. Tottakai Lotte ärähteli muutamaan otteeseen. Tottakai se oli hämillään että haisin vieraalle koiralle. Ymmärrettävää mustasukkaisuutta uudessa tilanteessa. Aluksi Jedi kyyridteli ja kumarteli Lottelle. Hetken päästä Lotenkin rentouduttua, rupesi Jedi ärsyttämään tahallaan :D Juoksi sivulta kylkeen, tai loikki ja puhisi edessä. Koitti tietenkin saada leikkimään!Ruokailu sujui yllättävän rauhallisesti, muutaman kerran joutui Lotte ojentamaan.

Välillä olisin jopa toivonut, että Lotte ojentaisi Jediä sen ollessa täysi riiviö. Yllätyin jopa, kuinka kärsivällinen Lotte onkaan. Ehkä se aistii, että jos minä hyväksyn Jedin, myös sen pitäisi.


 Lotte ei ole kovin halukas leikkimään toisten koirien kanssa. Se leikkii mielellään pallolla taikka ihmisten kanssa. Jedin riehaannuttamis tempaukset jäävät siis vain yrityksiksi. Jedi seurailee mielellään Loten touhuamisia ja oppii siltä toivottavasti jotain järkevää.


Pienellä veneretkelläkin käytiin. Pelastusliivit päällä!Huomenna me lähdetään Jedin kanssa autolla kotiin. Lotte jää vielä pariksi päiväksi mökille, ja saa ehkä viimeisen hermo-lomansa!

-AnneEi kommentteja:

Lähetä kommentti