sunnuntai 17. elokuuta 2014

Strategiset mitat

Oon punninnut Jediä viikottain, jotta pystyn fiksusti seuraamaan sen kasvua. Samalla huomaa, onko tarpeellista muuttaa ruuan määrää. Seuraavassa painon kehitystä. Tällä hetkellä paino on varmasti jo siellä 6 kg paikkeilla.

6,5vko: 3,6 kg
7vko: 4,1 kg
8vko: 4,6 kg
9vko: 5,5 kg

Ihan kivasti on ollut nousussa, ja varsin terveeltä näyttää. Korkeutta olen yrittänyt kovasti mitata. Kuten arvata saattaa, se ei ole ollut kovin helppo nakki :D. 7 viikkoisena oli vielä jotain hieman alle 30cm ja nyt jo vähän yli.


Kaikenlaista ollaan parissa viikossa keretty puuhata ja uusiin asioihin tutustua. Uusia asioita ollaan kovasti päivittäin harjoiteltu. Tällä hetkellä vahvoja ovat jo kontaktin ottaminen, luokse tulo sekä istu. Myös ruuan odottaminen istuen kontaktilla alkaa sujua. Jätä sujuu ajoittain hyvinkin leikin tiimellyksessä.

 Pikkuhiljaa alkaa  maahan meno sujua, sekä käskystä häkkiin. Tällä hetkellä työn alla ainakin paikallaan olo, hihnassa kävely, vierelle tulo, seuraaminen, lista taitaa kyllä olla loputon.. ;)

Viime päivinä ollaan käyty Austraalian paimenkoirien erikoisnäyttelyssä Hyvinkäällä hurraamassa siskopuoli Wiccaa. Samalla nähtiin tietenkin äiti Dracu. Pentutreeneissä nähtiin sisaruksia ja lopuksi sai riehua niin paljon kun vaan lähtee. Tavalliseen tapaan Jedi seurasikin aluksi vain sivusta, ennen kun liittyi mukaan :D. 
Ollaan myös käyty yhdessä ostoksilla, tavattu toisia koiria/pentuja, käyty kurkkaamassa agility kisoja sekä vierailtu postissa/mummilla/jne.

Lotte on alkanut ottaa Jediä yhä paremmin mukaan meidän arkeen. Toisaalta Jedi räyhää edelleen Lotelle, eikä enää usko yhtä helposti Loten ojennuksesta. Omaksi iloksi oon kuitenkin huomannut, että Lotte on taas alkanut ottaa muhun useammin kontaktia, sekä sen mielytyshalu on kasvanut. Ei siis enää juurikaan mustasukkaisuutta! Kyllä tästä vielä hyvä tulee! :)


- Anne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti