perjantai 22. toukokuuta 2015

Mind the steps

Viime aikoina on tullut kuvailtua ihan liian vähän. Kelitkin olleet ihan fine, mutta koulun vikat tentit, projektit ja pääsykoe toiseen ahjoon ovat pitäneet otteessaan. Jos ei muuten niin ainakin mielikuvituksen ja inspiraation. Noh, tähän tulee varmasti kesällä muutos. Uutta kiinteää putkeakin olen katsellut, mutta ehkä sekin hankinta saa vielä odottaa.

 Tämä meidän yksi sankari kyllä vaan tykkää niin hengailla portaikossa. Jos sitä ei löydä ulko-oven edestä retkottamasta selällään, niin se on portaissa. Ei ole Jedi enää mikään pikkupoika, mutta niin se vaan juuri ja juuri siihen mahtuu. Portaat oli ennen Loten place to be. Nykyään jos se ei saa nukkua paria porrasta Jediä ylempänä(luonnollisesti), menee Lotte suosiolla portaiden alle jonne Jedi puolestaan ei saa mennä(Loten toimesta).


Lotte pääsi toissapäivänä mökille, joten mentiinkin Jedin kanssa kahdestaan treenaamaan AST:lle. Harjoteltiin mm kontakteja, renkaan tarjoamista, sekä pientä rataa joka koostui hypyistä ja putkesta, yhdessä ja erikseen. Ensimmäistä kertaa oltiin iteksemme. Vähänhän tuo jännittää, etten vaan pilaisi mitään. Vaikka järjellä ajateltuna, en usko sen olevan mahdollista. Ollaan vuodenvaihteesta käyty viikottain aksu treeneissä, joista saatu jo tähän asti hurjasti oppia ja ohjeita. Kaikki vaan tuntuu olevan niin tarkkaa. Niinhän sen kuuluukin olla, jotta saadaan mahdollisimman nopea ja ketterä koira, samalla kuuliainen ja rohkea, kuskista riittävän nopea, selkeä ja johdonmukainen ohjeineen, yhteistyöstä yhtenäinen ja toimiva. Että yritä siinä sitten. Nihh. Olenko ainoa jonka aivot saa asiat aina mahdollisimman monimutkaiseksi?
 Ei vaan, kyllä me molemmat Jedin kanssa tykätään agilitysta, saa painella menemään täysiä, palkaksi kelpaa loistavasti lelu, eikä Jedillä ole ilmaantunut vielä "agressiivista"(pureminen yms) käytöstä kiihtyessä.
 Otin pienen pätkän kontaktiharjottelusta videolle, sen aikaa kun mun kännykän huima akku vaan kesti. 

Muutin blogin ulkoasunkin. Banneriin en ole tyytyväinen ja se tulee vaihtumaan, kunhan saan inspiraation. Mutta mitä tykkäätte muuten pelkistetystä asusta? 

 Itse tykkään lukea mahdollisimman selkeitä ja pelkistettyjä blogeja. Tavoitteena mulla myös tehdä koirille omat välilehdet.


- Anne

4 kommenttia:

 1. Wautsi näyttääpä puomi hienolta!!! Hyvää työtä :) ja rohkeasti vaan treenaamaan, virheitä tekemällä oppii myös ja etköhän sä jo aika hyvin itsekin osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, rohkeasti vaan. Ainakin saanut oppeja jo muutamalta taholta, joten omaa näkemystä alkaa pikkuhiljaa saada :)

   Poista
 2. Nyt koneella tulin kurkkaamaan niin ulkoasu näyttää kivalta. Tykkään varsinkin tuosta yläkuvasta. :) Mahdollisesti voisi olla vähän kapeampi ja ehkä alkuperäisillä kuvilla parempi laatu (voin lähettää ne esim sähköpostiin).

  Ruutilla porukoilla samanlaiset vahtiasemat http://tollerwich.pic.fi/kuvat/Omat_koirat2014/7-photo.jpg/_full.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo mun mielestä Blogger pakkaa sen hurjan pieneksi, siksi kovin rakeinen... Hauskasti Ruutikin tarkkailee sieltä, näkee hyvin! :D

   Poista