perjantai 24. huhtikuuta 2015

Ulkotreenit käyntiin

Juuh, onhan tässä jokunen tovi vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Voisin ulkoasunkin päivittää, kunhan pääsykokeet saatu alta pois. Bannerin kuva ei ainakaan ole ajantasalla. Noh, ei takerruta bloggaus laiskuuteen sen enempää.


"Rakennetta" noin kuukauden takaa (9kk)Lämpö ja valo alkaa pikkuhiljaa valtaamaan ainakin Etelä-Suomea. Tai ainakin sen verran ettei enää tarviste treenata useilla rukkasilla päällekäin. Talven aikana tuli Jedin kanssa pientä taukoa tokoilusta ihan tarkoituksella. Treenattiin itsenäisesti 1-3krt/2vko. Hurjasti ei edistytty, mutta yritin hillitä murkku "oireita" ettei niistä vaan jäisi tapaa. Eikä kyllä tainnut jäädäkään. Nyt ollaan jo reilu kuukausi treenattu suhteellisen aktiivisesti, viime viikollekin osui viidet harkat ja päälle jäsenkatselmus AST:lle(palaan siihen vielä myöhemmin). Eihän tämä tahti normaalia ole, mutta kun kehdannut kieltäytyä mistään! Yksi näistä oli uinti sisähallissa, joka olikin hirmuisen alkujännityksen jälkeen Jedistä hurjan hauskaa. Sisarusten läsnäolo vaikutti varmasti positiivisesti uskaltamiseen. Lopuksi Jedi jopa uskalsi loikata altaaseen noutamaan lelua, jes!


"Näin hauskaa mulla täällä uimassa on..." c. Tiia L. 
Tiia L.


Helmikuusta ollaan myös käyty kerta viikkoon Sporttiksella ohjatuissa agi treeneissä. Tämä on ollut opettavaista etenkin mulle, mutta toki Jedikin on oppinut uutta. Se on onneksi hurjan pätevä tajuamaan uusia asioita ja ollaankin päästy kivasti etenemään mm. 2x2 kepeissä ja kontakteissa. Intoa ei kyllä puutu ja hurjan rohkeasti uskaltaa kaikkea uutta. Mihinkään ei ole sanonut että "en muuten varmana mene", mikä on tietenkin hirmu ihana tällaiselle ummikko kuskille.


Onhan näitä aika hurja katsoa jälkikäteen kun on itse niin hurjan kömpelö, vielä. Mutta kyllä mäkin meinaan kehittyä!Treenit Sporttiksella päättyvät viikon päästä ja nyt voisinkin palata AST:n jäsenkatselmukseen josta mainitsin aiemmin. Päästiin nimittäin koeajalle jäseniksi! Hurjan hienoa. Myös Jedin veli Piki pääsi messiin ja ollaan vielä samassa valmennusryhmässä, en kyllä malta odottaa. Ollaan käytykin nyt jokunen kerta kasvattajan kanssa treenaamassa agia AST:n kentällä näin lumien sulettua.


Tokossa ollaan edetty sen verran, että seuruusta on tullut yhtenäisempi, aktiivisempi ja kontaktista kestävämpi. Myös ruudussa ja noudossa ollaan menossa mun mielestä hyvää vauhtia eteenpäin. Toisaalta vähän hassua kun olen niin innoissani aina treenaamassa tokoa, mutta en kyllä näe itseäni kisaamassa tokokentillä. No, ehkä tästäkin vielä mieli muuttuu.


Tiia H.
Tiia H.
Tiia H.
Tiia H.


Käytiin myös porukalla mökillä pääsiäisen jälkeen. Jedi saikin siellä metsän keskellä hurjia hepuleita ja ihmetteli lapsenomaisesti mm järven jäätä. Hauskasti se imuroi kuonolla rannikkoa, työntäen kuonon kokonaan pinnan alle.


 Loppuun vielä kevennys, kun ollaan vähän harjoiteltu Lotenkin kanssa noutoa...


Tiia H. 
Tiia H. 
Tiia H.
Tiia H.- Anne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti