torstai 4. kesäkuuta 2015

Kehitystä

Ainakin mielen tasolla, mutta myös taidoissa. Sekä mun että Jedin. Ollaan käyty nyt 1-2 kertaa omatoimitreenaamassa kentällä ja joka kerta tuntuu "helpommalta". Kentällä pidetään samaa rataa(käytänössä) koko viikko, joten sitä voi halutessaan harjoitella vaikka ennen tai jälkeen omien ohjattujen treenien. Onnistumisen ja oivaltamisen tunteet on jotain hurjan siistiä, etenkin agilityssa. Havahduinkin äskettäin että tokot ovat jääneet viime aikoina vähemmälle, heh. Kesällä sekin tosin olisi huomattavasti helpompaa. Toki mitä nyt lenkeillä jäädään jonnekin vartiksi jotain vääntämään yms. Toko junnaa siis hetken paikallaan, mutta se on mulle ihan fine. Ei viitsi väkisin.

Tässä pieni radanpätkä Jedin kanssa keskiviikolta.Oltiin viime viikolla hakuilemassa Juvanmalmilla. Tämä oli toinen kerta ikinä sekä mulle että Jedille. Viime syksyltä jäi tosin hyvin vinkkejä käteen, jotka muistuivat nopeasti mieleen. Tällä kertaa mukana oli hyvin eritasoista porukkaa, mikä oli hyvä. Jokaiselta oppi jotakin. Haku on kyllä ihan mukavaa. Ei ehkä ykkös harrastus meille, mutta satunnaisesti ihan virkistävää.
Tällä kertaa alku meni vähän häsläyksenä, Jedin säntäillessä ihmisiä "etsien". Suunta kuitenkin oli onneksi oikea, eli vastakkainen mun suuntaan nähden. Täällä Tiia selittänyt aiheesta enemmän.

Kuvat Tiia Hämäläinen.

Vihdoin sain raahattua ulos samanaikaisesti sekä itseni, koirat, että kameran. Loppuun vähän kuvaus satoa :)Punkkimyrkyt on melko ajankohtaisia tässä vaiheessa vuotta. Me ollaan Lotelle aina vuosittain isketty jotkut myrkyt niskaan tai vastaavasti käytetty punkkipantaa. Nyt haluttiin Jedille kokeilla(Lottelle vielä jäljellä viimevuotisia aineita) jotain luonnollisempaa. Tuntuu nimittäin aika kyseenalaiselta laittaa koiran iholle niin vahvoja myrkkyjä, jotka siitä vielä imeytyvät sitten verenkiertoon. Eli Jedi on syönyt nyt aloituskuurin tätä, ja tästä jatketaan ylläpitokuurilla. Aiemmin keväällä sillä oli jokunen punkki tarttunut, mutta nyt ei ole kuurin aloittamisen jälkeen ollut YHTÄÄN. Tiedä sitten onko sattumaa, mutta toivon että ei :) Mahtavaa jos tämä oikeasti toimii, miksen ollut kuullut tästä aiemmin?

Me lähdetään kohta taas meidän ohjattuihin treeneihin, jee!
 - Anne

1 kommentti:

  1. Nuo kuvat, joissa yhtäkkiä heinikosta pilkistää myös pikkukoiran pää, on hauskoja! :D

    VastaaPoista