lauantai 22. marraskuuta 2014

Viipottava heijastin

Illat ovat pimentyneet nopeasti. Tai no, oikeastaan koko vuorokausi on tällä hetkellä enemmän tai vähemmän hämärä. Siksi hankinkin Jedille muutama viikko sitten heijastinliivin. Ensimmäinen käyttökerta oli sille ihan fine. Hieman ihmetteli, mutta ei muuten juuri noteerannut. Ajattelin, että näinkö helposti tästä selvittiin. Kuitenkin toisesta kerrasta lähtien ei ole kaikki mennyt ihan putkeen. Mitään vakavaa ei ole käynyt, mutta nuori herra ei vaan ole ottanut liiviä omakseen. Sen teini angsti on käsin kosketeltavaa! En tiedä häpeääkö se sitä, vai miksi se ei ole mieluisa.

Kiltti Jedi kuitenkin edelleen on. Se tulee luokseni, vaikka näkee liivin kädessäni ja liivin saa laittaa päälle. Ulkona se vaan kulkee puskissa tai jää sinne istumaan :D. Esimerkiksi pari vuotta sitten talvella, kun Lottella oli leikkauksia useampi putkeen, piti sille hankkia takki suojaamaan haavoja. Lotte ei voinut sietää takkia ja sitä sai aina metsästää sohvan alta, kun lähti karkuun. Sillon ei naurattanut.

Luulen että tästäkin selvitään totuttelulla. Jedillä meni pitkään tottua ihan vaan kaulapantaankin, joten en ole menettänyt vielä toivoa ;).
Jedi pysyy kotona paikallaan niin kauan, kunnes olen ottanut liivin siltä pois. Tässä tilanteessa kävin vain avaamassa remmit sen ympäriltä, sen jäädessä vielä masistelemaan(liiviä näkyy sen alla). :D


Tällä hetkellä en ole opettanut Jedille mitään uutta. Hiotaan vanhoja juttuja asiallisemmiksi, mm. seuraamisessa sijainti, liikkeestä maahanmeno/seisominen. On seuratessa ruvennut edistämään, luultavasti mun mokan kautta koska alussa palkkasin sen aina edestä. Onneksi mäkin opin mun virheistä ja nyt ollaan jo jonkun aikaa menty palkalla sivulta. Myös hakua ja tunnaria ollaan harjoiteltu.


Oltiin eilen Jedin kanssa Herttoniemessä moikkaamassa sisko Ievaa. Teinit sai riehua lumisella sänkkärillä, ja mä räpsin kuvia. Molemmat on kyllä semmosia lumi monstereita!
Tähän Jedi on jo tottunut, kun Lotte roikkuu sen poskissa tai korvissa. 
Toinen otti ahterista kiinni

Riehun jälkeen kiivettiin vielä korkealle, mistä näki meren ja Helsingin keskustaa. Otettiin siellä vielä parit kaverikuvat.Loppuun vielä liikkis kuva, kun meidän tyypit ihmetteli lumisadetta <3


-Anne

2 kommenttia:

 1. Meillä myös sama, että Emmi menee aivan surkeaksi jos joutuu pukemaan jotakin päälleen, mutta voi sitä onnen määrää jos ei laitettakkaan :-D Ulkona ei välitä kuitenkaan enään ollenkaan. Ihana tuo makuuasento tuossa kolmannessa kuvassa :-D

  Hauskaa löytää aussieblogeja, jään innolla seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että teillä on totuttu heijastinliiviin! Se on kyllä tosi hyödyllinen näillä keleillä :)

   Mahtavaa jos jäät seurailemaan meidän touhuja :)

   Poista