sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Herrasmies

Itsenäisyyspäivä oli eilen ja meillä olikin paljon juhlijoita. Minä käytin tilaisuuden hyväkseni ja harjoteltiin Jedin kanssa käytöstä/kontaktia vieraiden tullessa sisään. Se on yleensä todella innoissaan vieraista. Tämä on toki hyvä, ettei ainakaan ala rähisemään, mutta toistaalta kurja, sillä tuo haluaisi pusuttaa jokaista naamasta ja hyppii päälle.
Tällä kertaa käytin naksutinta apuna. Jedi istui vierelläni ja käskynä "katso"(kontakti) tai "jätä"(jos meinasi lähteä pois viereltä). "Jätä" on meillä melko monipuolinen käsky, se tarkoittaa tavaran(lelu,luu,ruoka,roska jne…) luovuttamista, katseen kääntämistä "kohteesta", ulkona kuraveden juomisen lopettamista, ja satunnaisesti myös loten kiusaamisen lopettamista. Tämä toimi tänään myös hyvin. Kontaktista minuun tuli aina naksu ja palkka. Joidenkin vieraiden kohdalla pystyin jopa kätellä/halata, Jedin edelleen istuessa vieressäni. Hyvin meni, eikä poika tainnut kertaakaan hypätä vieraiden päälle.
 Tänään oltiin aikaisemmin harjoittelemassa kosketus kontaktia nenällä, peruuttamista ja sitä seuraamista. Vähän siis enempi tuollaista "temppuilua", lukuunottamatta viimeistä.


Näin sitä meillä aina köllötellään!
Ei ollut ongelmaa pyörätuolinkaan kanssa 
Kontaktia 

Aiemmin viikolla totuttelin Jediä edelleen heijastinliiviin. Rupesin ruokia samalla antamaan. Koska nälkä oli ilmeisesti kova, siirtyi se eteisestä syömään. Jedin syötyä otin kupin pois ja poika jäi tasan samaan paikkaan seisomaan. Vartin päästä kävi sitten istumaan. On se teini!!
Viikko sitten aurinko paistoi päivällä hetken, joten rynnättiin kiloon kuvaamaan koiria.

"joko saan mennä??"

Lenkeillä Jedi hyppii aina jokaiselle kivelle. Kuvausreissulta palattaessa se löysikin kumman mallisen kiven…- Anne

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti