tiistai 22. heinäkuuta 2014

Siis tuleeko mulle oikeasti toinen koira?

Uutta blogia jälleen pystyyn. Ideana yskäistä koneen näytölle ajatuksia tämänhetkisestä ja tulevasta koiraelämästä. Ulkoasukin kehittyy kunnes ensimmäinen kuvasato on huolellisesti kerätty ja käsitelty. Ensimmäisestä koirasta tosin löytyy jo kuvia enemmän kuin edes kehtaa mainita.

Tämä ensimmäinen koira on nimeltänsä Lotte, Pillipiiparin Xylofoni. Lotte on 2007 syntynyt Norwich narttu. Millainen? Hyvin monenlainen. Neiti, prinsessa, kiintynyt, rauhallinen, ihmiskeskeinen, pallohullu, iloinen, temppuilija, pieni, mutta ISO. Köllöttelijä, arkajalka, meni veteen ensimmäisen kerran viisivuotiaana, ahne, nirso, rakas, paras ystävä, musta, ruskea, salaa sohvalla nukkuja, viisas, mutta höntti.

Maailman paras ensimmäinen koira.Juurikin nuo muutamat edellämainitut kohdat tulevat olemaan tulevina kuukausina koetuksilla. Ihmisrakas, prinsessa, pieni, mutta ISO jne..

Syynä juurikin seuraava.


Melko tarkalleen viikon päästä kurvaamme hakemaan valkotumppuisen (toistaiseksi-) mini Aussie uroksen uudeksi perheenjäseneksemme.  Red'n Ready Divine Hercules aka Jedi. 

Toistaiseksi oma tunne on odottava, iloinen, jännittynyt, innokas. Normaalia? Takuulla.

Yksi tunne on kuitenkin pelokas. Ei mikään yltiö kauhuinen, mutta lievästi. Miten rakas Lotteni suhtautuu Jediin? Miten Jedi suhtautuu Lotteen? Sopeutuuko Jedi perheeseemme?

Yhdestä asiasta olen kuitenkin varma. Tulen tulevien vuosien aikana saamaan varmasti uuden upean suhteen, luottavan, kummaltakin puoliskolta. Tulen saamaan mahtavan harrastekumppanin, jonka kanssa edetään mahdollisesti kisakentille asti. Saan antaa rakkautta uudelle ystävälle, sekä saan sitä takaisin. Parhaassa tapauksessa kaksi minulle tärkeintä koiraa tulevat myös toisilleen tärkeiksi ja muodostavat myös luotto suhteen keskenään.

Nähtäväksi jää, kuinka käy. Kukaan ei voi tietää miten ensimmäinen miitti etenee. Onneksi se tapahtuu kuitenkin mökillämme, kaukana kotoa, joten tutustuminen tulee varmasti vapautuneempaa.

Vielä pitäisi malttaa odottaa se seitsemän päivää! Onneksi sitä ennen voi kuitenki jo suorittaa kaikkea oheistoimintaa, kuten varusteiden ja tarvikkeiden hankkimista.

Ensi kertaan!
-Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti